Talkshow

Corona heeft gezorgd voor een tijdelijke, maar nieuwe werkelijkheid. Er gaat een streep door fysieke ontmoetingen, dus ook door bewonersavonden, keukentafelgesprekken, dialoog met marktpartijen en werkateliers. De dijkwerkers van Nederland werken echter zoveel mogelijk door! Om hen een hart onder de riem te steken, heeft het HWBP een podcastreeks gemaakt die op donderdag 18 juni wordt bezegeld met een heuse HWBP-talkshow.

In de maanden april en mei publiceerden we voornamelijk podcasts binnen de thema’s Participatie en Markt & Aanbesteding, maar ook over gebiedsontwikkeling en innovatie in tijden van corona. De podcasts zijn beluisterd door meer dan 2.200 dijkwerkers!

Talkshow
Om meer diepgang en interactie te creëren sluiten we de reeks af met een talkshow. We gaan het gesprek aan met dijkgraaf en hoogleraar Co Verdaas, journalist en historicus Rudie van Meurs, algemeen directeur bouwbedrijf GMB Gerrit Jan van de Pol, bestuurslid Unie van Waterschappen Hetty Klavers en onze HWBP-directeur Erik Wagener. Bekijk hieronder de talkshow!

 

 

Cookie settings