21 september Communitybijeenkomst Projectbeheersing en Control

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Online

Op 21 september wordt met verenigde kracht van projectbeheersing en control een event georganiseerd. De community projectbeheersing bestaat uit met name de managers projectbeheersing (mpb’ers), adviseurs projectbeheersing. De community control bestaat uit concern-, programma- en projectcontrollers.

Samen staan we sterk!

In de communities delen we kennis en expertise met elkaar, zodat we er met z`n allen van kunnen leren én profiteren.

Agenda

Het accent ligt op elkaar ontmoeten, de laatste stand van zaken delen, een frisse doorstart van de community’s maken en de behoeften van de deelnemers inventariseren/uitwerken. Het doel is dat we aan het eind van de bijeenkomst een gezamenlijke agenda hebben opgesteld, die we de komende periode met elkaar gaan uitwerken. Als je hier ideeën of suggesties voor hebt, kan je die vooraf kenbaar maken bij ad.van.ginneken@hoogwaterbescherming.nl.